OVER LEREN LEVEN 
... en kiezen wat je wil ...
 
 
 
Wie is CreANders?

Van dat vallen en weer opstaan heb ik zelf ook kaas gegeten.

Eerst met veel ongeduld de middelbare school afwerken. En dan Dramatische Kunst studeren. Eindelijk toneel gaan spelen. De passie om verhalen te vertellen wordt daar onderbouwd en verder aangescherpt. Tot het gevoel niet meer juist zit. Tot dat er geen verhaal meer is. Niets om te vertellen.
Kiezen voor een ‘gewone’ job. Van dromer naar administratief ondersteuner. Overal met enthousiasme aan beginnen. Tot het leegloopt. Hart, hoofd en toekomst.

Een thuis vinden, een jeugdhuis. Als instructeur en begeleider van jongeren. En dan, ergens onderweg, thuiskomen bij mezelf.

Zo kiemt het idee van CreANders. Van gewoon je goesting doen. Van ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen, zoekers, worstelaars, jongeren, hun passie gaan volgen.

En dus de wereld mooier maken. Want als we stoppen met zoeken kunnen we beginnen vinden.
Workshops
CreANders laat de deelnemers concreet en actief over zichzelf reflecteren. Gedurende een workshop, gaan jongeren via vier V’s op onderzoek in hun eigen hoofd en hart. 

LEES MEER...
Trajecten voor Leerlingen en groepen
Om voor je toekomst te kiezen heb je informatie nodig. En daar helpt CreANders jongeren een heel eind mee op weg. Door reflectie en persoonlijke introspectie te verpakken in leuke werkvormen en door in te voelen. 

LEES MEER...
Begeleiding & Coaching
Begeleiding op school voor kleine groepen en individuele coaching op maat.

LEES MEER...

 
 

 
 

Creanders - An Dours
Strodekkersstraat 6
9000 Gent

E-mail : info@creanders.be

G : 0485 / 38.99.35

 

Vind creANders op Facebook