OVER LEREN LEVEN 
... en kiezen wat je wil ...
 
 
 
Trajecten voor Leerlingen en groepen
Keuze: (volgens Van Dale): De daad van het kiezen, voorkeur
Kiezen: (Volgens Van Dale): Een keuze maken, een keus doen.

Veel wijzer word je niet van het woordenboek. Kiezen, hoe doe je dat? Luister je naar je verstand of je hart? En waarom kan het niet allebei? Of toch?

“Ik bestel op restaurant vaak gewoon de spaghetti, omdat ik last heb van keuzestress. Als het tegenvalt werk ik het gauw weg en spoel het door met een glas cola, of nee fanta, of nee fruitsap, of toch … En we zijn weer vertrokken.”

Om voor je toekomst te kiezen heb je informatie nodig. De pro’s en de contra’s en nog zoveel meer. Je mag luisteren naar je ouders, vrienden en leerkrachten, maar ook en nog meer naar jezelf. Als je jezelf tenminste kan verstaan. En daar helpt CreANders jongeren een heel eind mee op weg. Door reflectie en persoonlijke introspectie te verpakken in leuke werkvormen en door in te voelen.

Door echt samen te zitten en te luisteren. Door een plan van aanpak op te stellen en dat dan op te volgen.

CreANders zit ook samen met (zorg)leerkrachten en vertrouwenspersonen. Zodat je als zoeker, als keuzemaker een klankbord vindt, ook als het traject is afgelopen.

Trajecten worden op maat, en op aanvraag gemaakt. Ze bestaan uit verschillende fases: Inchecken & invoelen, opstijgen, de vlucht zelf: boven land en boven water, landen en de bagage ophalen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.
Workshops
CreANders laat de deelnemers concreet en actief over zichzelf reflecteren. Gedurende een workshop, gaan jongeren via vier V’s op onderzoek in hun eigen hoofd en hart. 

LEES MEER...
Trajecten voor Leerlingen en groepen
Om voor je toekomst te kiezen heb je informatie nodig. En daar helpt CreANders jongeren een heel eind mee op weg. Door reflectie en persoonlijke introspectie te verpakken in leuke werkvormen en door in te voelen. 

LEES MEER...
Begeleiding & Coaching
Begeleiding op school voor kleine groepen en individuele coaching op maat.

LEES MEER...

 
 

 
 

Creanders - An Dours
Strodekkersstraat 6
9000 Gent

E-mail : info@creanders.be

G : 0485 / 38.99.35

 

Vind creANders op Facebook